Kategorie
TOPbox - Topované firmy

Buďte první na tomto místě - topujte svoji firmu

Profil firmy
12345
Hodnocení: 1.00

Botyk.cz

Obchod ve kterém najdete obrovský výběr ženského oblečení. Světové kolekce z hlavních měst v obchodě Botyk.cz. Prodáváme dámskou obuv, ale i šperky, šálky a jiné. Máme i vlastní značku – Dots.

Adresa firmy

Botyk.cz
Adresa: Šafránice 555, 54701, Náchod 1
Region: Náchod
Web: http://www.botyk.cz
Botyk.cz

Další údaje

IČ: 76636259
Kontaktní osoba: Marek

Poslat firmě poptávku

QR kódy

Umístění v kategoriích

Ohlasy klientů



(recenzí: 2)

Co o firmě říkají klienti :

  • NENAKUPUJTE komentovat příspěvek 19:09 12.07.2017
    www.botyk.cz v žádném případě nemohu doporučit. Boty doručují obratem, ale kvalita není moc dobrá. Jedny drahé boty jsem již po druhé reklamovala. Již poprvé málem nepřevzali balík a vrátil se mi, naléhání, telefonáty, e-maily a balík si vyzvedli. Boty poslali opravené, ale ouha, po jednom obutí opatek celý podélně praskl (podotýkám že boty nosím pouze v kanceláři). Poslala jsem boty na reklamaci, balík si nevyzvedli. Obchod na e-maily nereaguje, není možné se dovolat. Prodělala jsem na poštovném. Oprava u obuvníka by mě vyšla na 500,- Kč. Dejte si na tento obchod velký pozor.
  • NEDOPORUČUJI komentovat příspěvek 20:13 07.06.2016
    NEDOPORUČUJI!!! PRODÁVAJÍ POLSKÝ ŠMEJDY,PO 2HOD NOŠENÍ BOTY ROZLEPENÝ A ONI NEUZNALI REKLAMACI!! PODLE ZÁKONA MÁM NÁROK NA VRÁCENÍ ČÁSTKY, KDYŽ SE OBJEVÍ VADA DO 6TI MĚSÍCŮ, OBJEVILA SE PO 2HOD NOŠENÍ A STAVÍ SE K TOMU TAKTO!! LŽOU, NEVÍ KDE BOTY JSOU, PAK JE MAJ A PAK ZAS NEMAJ!! KLAMOU ZÁKAZNÍKY. VYHOZENÉ 3TIS. NAŠLA JSEM VÍCE RECENZÍ, ŽE REKLAMACE NECHTĚJÍ ŘEŠIT, BOHUŽEL, POZDĚ!!!

Přidáno dne: 25.08.2010 Zobrazeno: 2520


Náš TIP

  • Dálniční známka 2024 Odkaz na oficiální státní e-shop!
  • Půjčovna vysoušečů, odvlhčování objektů, vysoušení vytopených objektů po celé střední Evropě.

Top odkazy