Kategorie
TOPbox - Topované firmy

Buďte první na tomto místě - topujte svoji firmu

Profil firmy
12345
Hodnocení: 5.00

Oresi Most

Kuchyňské studio Oresi Most nabízí široké spektrum kuchyňského nábytku, spotřebičů a příslušenství. Garance nejnižší ceny a prodloužená záruka na 7 let je samozřejmostí pro všechny kuchyně. Kuchyně Oresi jsou levné, kvalitní a krásné.

Adresa firmy

Oresi Most
Adresa: Radniční 3401, 43401, Most
Region: Most
Telefon: 476701697
Web: http://www.oresi-kuchyne-most.cz
Oresi Most

Další údaje

IČ: 27240479

Poslat firmě poptávku

QR kódy

Umístění v kategoriích

Ohlasy klientů



(recenzí: 14)

Co o firmě říkají klienti :

  • kuchyň za příznivou cenu od oresi komentovat příspěvek 16:44 19.04.2023
    Našli jsme si tu kuchyň za příznivou cenu, která odpovídala našim požadavkům jako dostatek úložného prostoru, velká pracovní plocha a pěkná deska, která se dá dobře udržovat.
  • Má kuchyně z Oresi komentovat příspěvek 14:06 22.09.2022
    Našla jsem tu kuchyni podle svýho gusta, žádnou modernu ale přesně venkovský styl, jak jsem vždycky chtěla. Cena odpovídala mým představám. Z kuchyně jsem maximálně nadšená.
  • Oresi zkušenosti komentovat příspěvek 14:53 02.04.2019
    Na kuchyni jsme měli opravdu velký prostor, až jsem se bála že kuchyně nevynikne tak jak jsem chtěla, ale při vytváření projektu jsme si s návrhářkou hodně pohráli s barvami, takže je kuchyně výraznější a do prostoru dobře sedí, a hodně tomu pomohl i ostrůvek který vyplnil prázdné místo uprostřed a vizuálně oddělil kuchyni od obýváku.
  • Oresi zkušenosti komentovat příspěvek 12:54 15.01.2019
    Jelikož jsme si nemohli finančně moc vyskakovat tak jsme u oresi vybrali kuchyni z řady Dolti a myslím sí že můžu říct že za ty peníze je dost kvalitní, za ta léta toho vydržela už dost a furt je v dobrém stavu.
  • Oresi zkušenosti komentovat příspěvek 18:58 17.12.2018
    Měla jsem u nich kuchyni vyhlídnutou už delší dobu, jen jsem čekala až budu mít dostatek financí abych si jí koupila za hotové. S návrhem který mi vytvořili jsem byla spokojená prakticky hned, když pominu jen pár poliček a šuplíků. S kuchyni jsem spokojená, takže doporučuji.
  • Oresi zkušenosti komentovat příspěvek 07:15 25.10.2018
    Realizovali mi přestavbu kuchyně na začátku léta. Nejdřív jsme měli v plánu si kuchyni postavit sami, ale když mi na pobočce popsali jak to probíhá, tak jsme to vzdali :D měli jsme to od nich za pár hodin hotové i s připojením spotřebičů.
  • Oresi zkušenost komentovat příspěvek 13:02 06.06.2018
    Při výběru kuchyně jsem si chtěla dát hlavně bacha na to z jakého materiálu bude pracovní deska, protože jsem nechtěla aby se historie opakovala. U oresi mi doporučili kamennou desku a můžu říct že je to super, krásně se čistí a vypadá dobře, celkově jsem s ní moc spokojená.
  • oresi zkušenosti komentovat příspěvek 18:43 02.05.2018
    Na pobočce v Mostě jsem byla s přístupem spokojená, připravili mi návrh, ale maličké změny to chtělo. Nemám zatím problém s ničím, na montáž k nám přijeli sice taková individua, ale práci odvedli dobře.
  • Oresi zkušenosti komentovat příspěvek 13:48 27.03.2018
    Od Oresi jsem s kuchyní spokojená, chtěla jsem jí hodně do světla, ale spíš krémovou než bílou aby nevypadala jak kuchyň do nemocnice, návrhář mě tlačil do takových těch hodně moderních, která už na mě byli moc sterilní ale nakonec jsme se pochopili a vybrali jsme to co mi sedlo, všechno zapadlo jak mělo, kuchyni máme už asi 2 roky a za sebe s ní nemám problém.
  • Oresi zkušenosti komentovat příspěvek 15:42 04.01.2018
    Kuchyň od oresi můžu doporučit, máme ji od nich komplet celou, přesně takovou jakou jsem chtěla, a co se mi nejvíc líbí je náš dřez, nechtěla jsem klasický nerezoví tak jsem si vybrala tmavý granitový a co týče vzhledu a údržby je to fakt paráda.
  • Oresi zkušenost komentovat příspěvek 13:13 25.10.2017
    Dobrý den, já na kuchyni sice ještě čekám, ale ráda bych poreferovala o jednání oresi se zákazníky. Na pobočce ke mně byli k mému překvapení milý, přišla jsem totiž asi půl hoďky před zavíračkou tak jsem se bála že budu schytávat nepříjemné pohledy, ale paní návrhářka mě hnedka chytla a poradila co a jak. Jinak kuchyň májí přivést příští týden ve čtvrtek, tak snad všechno klapne.
  • Zkušenost oresi komentovat příspěvek 08:26 14.09.2017
    Dobrý den, na místní pobočce v mostě nás personál obsloužil velice dobře. Co se týče montáže tak nemůžu nic vytknout, manžel říkal že dělníci vypadali že jsou dobře vyškolení, všechno měli raz dva hotové, a to i s připojením všech spotřebičů. Kuchyň jsme pořídila za cca 250 tisíc a nějaké drobné, tak snad za takovou sumu kuchyň něco vydrží, ale zatím jsem s kvalitou spokojená.
  • kuchyň od oresi komentovat příspěvek 13:58 22.03.2016
    Dobrý den, měli jsme po dlouhé době našetřené peníze, děti se nám odstěhovali z domu a tak jsme s manželem usoudili, že si uděláme radost a koupíme novou kuchyň. Chtěli jsme aby nám kuchyň zhotovilo nějaké kuchyňské studio, protože se soukromníky jsme měli špatnou zkušenost. Procházeli jsme internet a jelikož oresi je kousek od nás tak jsme se tam byli juknout pro inspiraci. Jedna milá slečna nám tam udělala zdarma i náčrt toho jak by kuchyň mohla vypadat, všechno jsme s ni nezávazně prodiskutovali a odešli jsme. Řešili jsme s manželem jestli máme dát na Oresi nebo se ještě podívat někde jinde. Ve finále jsme se dohodli, že tohle pro nás bude nejpohodlnější řešení, tak dali na ně a oplatilo se.
  • Kuchyně Oresi zkušenosti komentovat příspěvek 11:00 26.08.2015
    Na místní pobočce jsem si vybrala kuchyň do nového bytu. Kuchyň jsem si pořídila jednoduchou klasickou a s vestavěnými spotřebiči. Nejsem moc na ty moderní dyzajny, tak jsem ráda, že jsem si v Oresi našla takovou, která vyhovovala mým požadávkům.

Přidáno dne: 15.08.2011 Zobrazeno: 1596


Náš TIP

  • Dálniční známka 2024 Odkaz na oficiální státní e-shop!
  • Půjčovna vysoušečů, odvlhčování objektů, vysoušení vytopených objektů po celé střední Evropě.

Top odkazy